Medlemsträffar

2023-09-07: Region Jönköping – Kvalitet & Kompetens

Hur kan vi bibehålla rätt kvalitet och kompetens inom organisationen för att upprätthålla hållbar utveckling? Fokus på kultur och struktur i en organisation samt mjuka värderingar är en väg att gå för att uppnå synergieffekter mellan kvalitetsutveckling och hållbar utveckling. Det finns stora möjligheter för en organisation som har väl etablerade systematiska arbetssätt för kvalitetsutveckling att även tillämpa de arbetssätten för den hållbara utvecklingen. Fokus inom kvalitetsområdet har utvecklats i enlighet med förändringar i omvärlden och utvecklingen som från början handlade mycket om kontroll och säkring fokuserar nu allt mer på utveckling och innovation. Lyssna på hur Region Jönköping arbetar för att upprätthålla en hållbar utveckling med patienten i centrum och kvaliteten på vården som ska levereras i toppklass.

Webbseminarium

Torsdag 7 september
09:00 – 10:30

Prenumerera på vårt e-nyhetsbrev

Följ SIQ och våra nyheter om kvalitetsutveckling och hållbar framgång.

Tack! Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev.