Workshops & Föreläsningar

Engagerade och motiverade medarbetare är nyckeln

Hur ska man som arbetsgivare navigera i post-covid-samhället? Medarbetarna är en avgörande nyckel till hållbar framgång, hur fortsätter arbetet med att vara den attraktiva arbetsgivaren?

I Almedalsprogrammet 2021

Webbseminarium

Tisdag 6 juli
10:40 – 11:00

Vårt program i pdf-format

Skicka mig en påminnelse!

Utmaningarna känner vi till. Målet är hållbar framgång. Här berättar några verksamheter som uppmärksammas som attraktiva arbetsgivare om sin resa. Frågor som vilka deras framgångsfaktorer har varit och hur de arbetar med sitt arbetsgivarvarumärke tas upp. Finns det en mirakelmedicin eller gäller olika recept för olika verksamheter?

Några av de deltagande verksamheterna har nyligen både fått Utmärkelsen Svensk Kvalitet och stått överst på prispallen till Great Place to Work. Bakom framgångarna ligger ett målmedvetet långsiktigt arbete och en tydlig strategi från ledningen.

Vi reflekterar kring goda föredömen med frågor som: Hur påverkas ledarskapet, hur skiftas fokus till människan för prestation och uthållighet, hur hålls dialogen och de ständiga förbättringarna vid liv?

Niklas Hedin

VD Centiro, utmärkelsemottagare av Erkännande för Framgångsrik Verksamhetsutveckling och första plats på Great Place to Work.

Anne-Charlotte Holmgren

Ansvarig för SIQ Akademi och Regionnätverk

Wivecka Ljungh

HR- och Kvalitetschef, Bostads AB Mimer, utmärkelsemottagare av Utmärkelsen Svensk Kvalitet och första plats på Great Place to Work.

Prenumerera på vårt e-nyhetsbrev

Följ SIQ och våra nyheter om kvalitetsutveckling och hållbar framgång.