Utbildningar

SIQ Processledning Fördjupning

Du har arbetat ett tag i en processorienterad verksamhet och vill ta nästa steg. Du har redan deltagit i två-dagars-grundkurs eller motsvarande.

Utbildningen:

  • Ger senaste nytt från forskningen
  • Visar hur hållbarhetsperspektivet kommer in i processledningen
  • Ger dig möjlighet att diskutera med likasinnade

Kommande tillfällen

Distansutbildning

Onsdag 13 oktober
09:00 – 16:00

Medlemspris: 4200 kr

Pris: 4800 kr

Fyll på med senaste nytt från forskningen ex agila processer och ledning, styrning och utveckling av dessa och hur hållbarhetsperspektivet kommer in i processledningen. Diskutera med likasinnade, dela erfarenheter och reflektera kring nästa steg för din verksamhet.

Vi tar emot max 12 deltagare per utbildningstillfälle i vårt virtuella klassrum så att alla deltagare ska hinna komma till tals.

Senaste kursbetyg

NKI 4,33, NPS +83,3

Är ni flera?

Kanske är ni flera personer från samma verksamhet? Hör av dig om ”mängdrabatt”. Kursen kan även ges internt, vill du ha en egen offert så hör av dig! Har du frågor om utbildningen är du varmt välkommen att kontakta Anne-Charlotte Holmgren.

Utbildningsansvarig

Anne-Charlotte Holmgren

Anne-Charlotte Holmgren har lång och framgångsrik erfarenhet av att leda kvalitetsutveckling i flera olika branscher. Ingenjör från Chalmers med psykologi-, ledarskaps- och LEAN-kompetens inom organisations- och verksamhetsutveckling.

"Upplägget med den senaste forskningen samt repetition av grundkursen fungerade mycket bra. Jag gillade också rytmen över dagen med pauser, gruppsamtal,samtal i helgrupp samt teoretiska genomgångar. Mycket nöjd"

Kursdeltagare 14 april 2021

Prenumerera på vårt e-nyhetsbrev

Följ SIQ och våra nyheter om kvalitetsutveckling och hållbar framgång.

Tack! Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev.