Till alla inlägg

Välkommen Monika Paasonen

Nyhet
2018-11-08

I slutet av året kommer vår administratör Margaretha Axelsson att gå i pension och vi har redan nu en ersättare på plats, som vi passade på att ställa några frågor till under första arbetsveckan. Monika har känt till SIQs verksamhet sedan länge eftersom hon arbetat inom kvalitetsområdet ett antal år.

Varför sökte du arbetet som administratör på SIQ?

– Med min bakgrund som sekreterare och erfarenhet från olika branscher inom kvalitets- och verksamhetsutveckling så ser jag fram emot att få bidra och tillföra verksamheten med min samlade kunskap.

Vad har du för bakgrund?

– Jag utbildade mig som Kvalitets- och miljösamordnare (KY-utbildning) på Askengren 2001. Därefter har jag arbetat med kvalitet på bland annat följande ställen: Volvo IT, tryckeriet IDP, projektledare på Göteborgs Spårvägar och på Trafikverket som kvalitets- och riskspecialist samt varit konsult på Öbergs Miljö- och Kvalitetskonsult.

Vad tycker du om att göra när du inte arbetar?

– Jag plockar gärna svamp och åker skidor när det är säsonger för detta, annars tränar jag gärna på Friskis, går långa promenader och umgås med familj och vänner.

Har du någon ovanlig erfarenhet som du vill dela med dig av?

– Ja, jag har jobbat i Zambia på ambassaden i Lusaka – en upplevelse för livet och jag har drivit en salladsbar i Mölndal! När jag var ung hoppade jag bungijump och tävlade i utförsåkning.

Alla medarbetare på SIQ hälsar Monika varmt välkommen till sin nya arbetsplats!