Till alla inlägg

Var med och tävla om Götapriset

Okategoriserad
2022-10-04

Har du och dina kollegor genomfört Sveriges bästa utvecklingsprojekt? Då kan ni anmäla er till Götapriset som är öppet för alla som arbetar inom offentlig, privat eller idéburen verksamhet. Genom att anmäla er bidrar ni till samhällsutvecklingen och en bättre välfärd i takt med att erfarenheter delas. Dessutom är ni med och tävlar om 100.000 kr.

Bakgrunden till priset är att den svenska välfärden hela tiden måste utvecklas i takt med den föränderliga omvärld vi verkar i. För att lyckas med det krävs det att vi tar tillvara på alla goda idéer och exempel som finns i Sveriges verksamheter gällande förnyelse och förbättring. Götapriset möjliggör så att goda idéer och erfarenheter sprids vidare runtom i landet.

Institutet för kvalitetsutveckling är med och arrangerar Götapriset tillsammans med Göteborgs stad, Västra Götalandsregionen, Sveriges kommuner och regioner, Länsstyrelsen och Svenska Kyrkan. Priset delas ut på Kvalitetsmässan i Göteborg den 21-23 november. Anmälan är nu öppen och sista anmälningsdag är den 28 februari 2023.

Information om GötaPriset och hur man anmäler sig