Medlemsträffar

2024-01-23: Välkommen till ett nytt år med SIQ

Just idag den 23 januari 2024 har SIQs nya VD Susan Ballhausen Bjelke passerat 100 dagar på sitt nya jobb. Hör henne summera sin första tid på SIQ, hur hon ser på sitt uppdrag och hennes tankar kring utveckling framåt. Vad är planerat i verksamheten inför våren? Under detta webbinarium kommer vi även att gå igenom vad som ingår i SIQ medlemskap. Vi har vässat medlemserbjudandet inför 2024 och kommer att visa upp vad du kan ta del av gällande medlemsträffar, förbättringsverktyg, utbildningsmöjligheter och forskning. Vi siktar på 45 min föredrag, därefter kommer det att finnas gott om tid för att ställa frågor!

Susan Ballhausen Bjelke
VD SIQ, Institutet för kvalitetsutveckling 

Susan är civilingenjör och har varit verksam inom ett flertal industribolag under sin karriär, bland annat på Atlas Copco innan hon började som Director Quality & Compliance på DeLaval. Hon har haft ledande roller inom såväl R&D, produktion, kvalitet, produktsäkerhet och miljö. Sedan den 2 oktober 2023 är hon VD för SIQ.

 

Katarina Barter
Medlems – och nätverksansvarig SIQ, Institutet för kvalitetsutveckling 

Välkommen med din anmälan!