Till alla inlägg

Erkännande för Framgångsrik Verksamhetsutveckling till Centiro

Nyhet
2021-03-05

Centiros vd Niklas Hedin tog emot diplomet för Erkännande för Framgångsrik Verksamhetsutveckling 2020 inom ramen för Utmärkelsen Svensk Kvalitet av SIQs vd Mats Deleryd.

Vänligen acceptera statistics, marketing cookies för att se denna video.

Under en digital ceremoni för alla anställda på Centiro fick deras vd Niklas Hedin ta emot diplomet för Erkännande av Framgångsrik Verksamhetsutveckling av SIQs vd Mats Deleryd i början av mars. Erkännande för Framgångsrik Verksamhetsutveckling är en utmärkelse inom ramen Utmärkelsen Svensk Kvalitet.

Vi upprepar domarkommitténs fina motivering till utmärkelsen:

”Centiro är en innovatör av molntjänster för hantering av varuflöden inom e-handel, logistik och industri. Ledande företag och varumärken i mer än 125 länder använder deras lösningar. Företaget har en stark tillväxt, god ekonomisk hållbarhet och bidrar till digitala och smarta logistiklösningar.

För Centiro är medarbetarna företagets viktigaste resurs och genom självstyrande team utvecklas verksamheten och tjänsteutbudet. Kunden sätts i centrum och värde skapas genom dedikerade kundteam. Organisationen har ett flertal metoder för att snabbt och effektivt lösa kundernas behov och önskemål.

Centiro är ett gott föredöme där innovativa lösningar utvecklas genom dedikerade kundteam och gör sig därför väl förtjänta av ett Erkännande för Framgångsrik Verksamhetsutveckling inom ramen för Utmärkelsen Svensk Kvalitet.”

Stort grattis för en fantastisk prestation!