Till alla inlägg

SIQ Akademi – ny plattform för lärande, tips och råd

Nyhet
2020-05-08

En snabbrörlig omvärld ställer nya krav på innovation och förändring, men vi är inte där! Chefer och medarbetare mår allt sämre på jobbet, fångade i gamla strukturer och synsätt. Engagemanget kvävs och gör organisationer ineffektiva. Vad behöver göras för att släppa loss kraften som faktiskt finns och utveckla ett ledarskap för hållbar framgång?

SIQ Akademi för hållbar framgång välkomnar alla att vidareutveckla sig! SIQ bygger vidare på sitt erbjudande med öppna kurser, specialanpassade utbildningar och rådgivning på plats i organisationerna för att ständigt vässa kvalitetsarbetet och ledarskapet i Sverige.

”Hur går det till, hur arbetar organisationer praktiskt med de fem framgångsfaktorerna för att nå och bibehålla hållbar framgång? Det är dessa frågor vi vill hjälpa verksamheterna med!” säger Anne-Charlotte Holmgren, ansvarig för SIQ Akademi. ” SIQ Akademi fokuserar på kompetensutveckling hos individer och grupper och ger råd utifrån SIQ Managementmodell och de fem framgångsfaktorerna.”

Hur arbetar organisationerna vidare med resultaten från branschundersökningar, Managementindex, Kvalitetskulturmätningar och återföringsrapporter från SIQ utvärderingar? 

”Många hör av sig och vill veta hur de ska komma vidare med sitt förbättringsarbete utifrån de fem faktorerna. SIQ Akademi erbjuder ett smörgåsbord av aktiviteter, från helt fristående kurser till individnätverk med återkommande träffar, där framsteg och lärdomar kan utbytas. Det är ett spännande arbete att bygga plattformen tillsammans med våra intressenter!”

SIQ Akademi med utbildning och rådgivning bygger på forskningsresultat från SIQs projekt, kryddat med erfarenheter från framgångsrika organisationer. Vid workshops under hösten 2019 samt under 2020 har vi från våra intressenter fått idéer till möjligt innehåll, vilket vi vill realisera tillsammans.

Vill du också medverka, eller bara är nyfiken på arbetet, är du varmt välkommen att kontakta Anne-Charlotte, träffa oss på olika seminarier eller att följa oss på sociala medier.

Prenumerera på vårt e-nyhetsbrev

Följ SIQ och våra nyheter om kvalitetsutveckling och hållbar framgång.

Tack! Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev.