Kontakta oss

Vi på SIQ står gärna till tjänst med råd, idéer, kontakter, nätverk, fakta om kvalitetsarbete och mycket mycket mer! Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, idéer eller önskemål.

Drakegatan 6, 412 50 Göteborg
Torsgatan 2, 111 23 Stockholm

Våra medarbetare i bokstavsordning

Annette Björnson

Utmärkelsen Svensk Kvalitet, SIQ Examinatorsutbildning, kommunnätverk och Kvalitetsutmärkelsen Bättre Skola
Telefon: 073-670 62 00
E-post: annette.bjornson@siq.se
LinkedIn

Annette Björnson har lång erfarenhet från att arbeta inom den offentliga sektorn, både kommuner och region. Annette har magisterexamen i både kvalitet och ledarskap samt fil. kand. i statskunskap.

Anders Fundin

Forskningsledare
Telefon: 0730-32 99 44
E-post: anders.fundin@siq.se
LinkedIn

Anders Fundin är professor vid Mälardalens Universitet med erfarenhet från samproducerande forskning med offentlig och privat sektor. Han är civilingenjör från Linköpings universitet och Teknologie doktor från Chalmers med erfarenhet från globala ledande roller inom bland annat Volvo Group och Bombardier.

Anne-Charlotte Holmgren

Utbildning, Rådgivning, SIQ Akademi och Regionnätverk
Telefon: 031-723 17 07
E-post: anne-charlotte.holmgren@siq.se
LinkedIn

Anne-Charlotte Holmgren har lång och framgångsrik erfarenhet av att leda verksamheter inklusive organisations- och verksamhetsutveckling i flera olika branscher. Ingenjör från Chalmers med kompetens inom kvalitet och förbättringskunskap, ledarskap, hållbarhet, LEAN och organisationspsykologi.

Berit Lindholm

Verkställande Direktör
Telefon: 0709-15 41 92
E-post: berit.lindholm@siq.se
LinkedIn

Berit Lindholm är farmaceut i grunden och har varit verksam inom läkemedelsbranschen under lång tid med tjänster på både Astra Zeneca och Pfizer samt som CEO på Bluefish Pharmaceuticals.

Ludvig Lindlöf

Industrinätverk
E-post: ludvig.lindlof@siq.se
LinkedIn

Ludvig forskar och undervisar inom organisation och verksamhetsutveckling främst med fokus på innovation och teknikutveckling. Han är doktor i Technology Management och universitetslektor på Högskolan i Halmstad. Ludvig koordinerar SIQ’s industrinätverk.

Mikael Lindström

Quality Innovation Award, SIQs verktyg, Exaweb
Telefon: 073-837 61 00
E-post: mikael.lindstrom@siq.se
LinkedIn

Mikael Lindström har en bred industriell bakgrund från chefsroller både i nationell och internationell miljö. Mikael har arbetat bland annat på Bureau Veritas, Intertek, Ericsson samt Elicom. Han är från början elingenjör men har de senaste 20 åren arbetat med ledningsfrågor.

Monika Paasonen

Administratör
Telefon: 031-723 17 10
E-post: monika.paasonen@siq.se
LinkedIn

Monika är utbildad Kvalitets- och miljösamordnare och har arbetat med kvalitetsfrågor i 20 år på bl.a. Volvo IT och Trafikverket. På SIQ ansvarar hon för det administrativa löpande arbetet.

Frida Törnqvist

Kommunikationsansvarig
Telefon: 073-270 23 68
E-post: frida.tornqvist@siq.se
LinkedIn

Frida  har en 15 år lång bakgrund inom kommunikation och marknadsföring med inriktning på att kommunicera stora projekt inom stadsutveckling och infrastruktur.

Michael Westher

Affärsutveckling och partnerskap
Telefon: 031-723 17 21
E-post: michael.westher@siq.se
LinkedIn

Michael Westher är områdesansvarig för SIQs medlemsverksamhet samt arbetar med affärsutveckling och partnerskap. Han har erfarenhet från olika chefs- och specialistroller med koppling till flyg och logistik, samt en bakgrund som yrkesofficer. Fil. Kand. i företagsekonomi vid Uppsala Universitet.

Prenumerera på vårt e-nyhetsbrev

Följ SIQ och våra nyheter om kvalitetsutveckling och hållbar framgång.

Tack! Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev.